Lisa Rooks

Home » Over ons » Over Lisa

lisa@fysiotherapie-ebbingepoort.nl

BIG: 79926161804

Aanwezig op maandag, woensdag en donderdag.

Lisa:

Tijdens de opleiding tot fysiotherapeut ging mijn interesse voornamelijk uit naar chronisch zieken en oudere patiënten, daarom heb ik ook de specialisaties ‘chronisch zieken’ en ‘ouderen’ gevolgd. In de zomer van 2019 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut, waarna ik op verschillende plekken werkervaring heb opgedaan. In januari 2020 ben ik neergestreken bij Fysiotherapie Ebbingepoort en ik ben van plan om nog erg lang in deze mooie praktijk te blijven werken!

In februari 2020 ben ik begonnen met de masteropleiding tot geriatriefysiotherapeut, dat betekent dat ik voornamelijk de oudere patiënten in de praktijk en aan huis zal behandelen. 
Ik vind het belangrijk om mijn patiënten een luisterend oor te bieden en kan erg genieten van de mooie verhalen die mensen allemaal te vertellen hebben. Bij de geriatrische patiënt spelen vaak erg veel dingen tegelijk, daarom is het voor mij belangrijk om goed contact met de patiënt en andere betrokkenen, zoals naasten en andere (para)medici te hebben.

Naast mijn werk bij de Ebbingepoort mag ik graag sporten, ik doe aan fitness, hardlopen en wielrennen. Verder hou ik ervan om door de stad te struinen, een rondje over de markt of langs de winkels in de Herestraat. Ook vind ik het leuk om spelletjes te spelen met vrienden en steek ik zo af en toe wat tijd in het veranderen van mijn interieur. 

INFO

  • Algemeen fysiotherapeut
  • Geriatrie fysiotherapeut in opleiding

Netwerken:

  • Geriatrie Netwerk

Aandachtsgebieden:

  • Geriatrische patient
  • Palliatieve zorg

Valpreventie:

  • Otago trainer