Maak een afspraak | Tel: 050-3642083

Logo Fysiotherapie Ebbingepoort
 

Altijd in beweging!

Aanmelden

Fysiotherapie Ebbingepoort | Groningen

Fysiotherapeut In het centrum van Groningen, nabij het Noorderplantsoen.

Eerstelijns fysiotherapie praktijk, gevestigd in woon- zorgcentrum de Ebbingepoort, niet alleen voor het woon- zorgcentrum, maar ook voor mensen van buiten af.

Fysiotherapie is de manier om te revalideren van uw klachten en de kans op nieuwe blessures te verkleinen. Samen met de fysiotherapeut gaat u actief te werk aan het verhelpen van uw klacht(en).

Fysiotherapie Ebbingepoort Groningen

Fysiotherapie Ebbingepoort in Groningen: Altijd in Beweging!

Fys OptimaOnze Fysio praktijk is aangesloten bij de landelijke keten “Fys’Optima”. Dit is het grootste landelijke kwaliteitsnetwerk van fysiotherapiepraktijken. Alleen praktijken die zich onderscheiden middels hoogstaande service, transparantie en kwaliteit kunnen deelnemen aan dit netwerk. Het is geen toeval dat een steeds grotere groep patiënten kiest voor een “Fys’Optima” praktijk.

Onze praktijk is HKZ (Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector) gecertificeerd. HKZ staat voor duurzame kwaliteitsverbetering in de zorg: onafhankelijk en betrouwbaar. 

Wat betekent het HKZ keurmerk voor u als patiënt?

Iso 9001 hkzHet keurmerk biedt een basisgarantie voor kwaliteit. De gecertificeerde instelling heeft het werk zodanig georganiseerd, dat aan alle voorwaarden is voldaan om optimale zorg te kunnen leveren. Een organisatie met dit keurmerk heeft intern de zaken goed op orde, stelt de klant principieel centraal en werkt voortdurend aan verbetering van de zorg- en dienstverlening.

 

Wil je je aanmelden voor onze praktijk?

Aanmelden

Klanten beoordelen ons met een

9.1

meer beoordelingen