Nekklachten? Fysiotherapie helpt!

Last van nekklachten? Bij fysiotherapie Ebbingepoort kunnen we je helpen om zo snel mogelijk van je klachten af te komen.

Home » Aandoeningen » Nekklachten

Wat zijn nekklachten?

Pijn in de nek komt veel voor en is meestal afkomstig van de spieren, de banden en de gewrichten. Het is vaak een zeurende pijn. Hierdoor zijn bepaalde houdingen en bewegingen soms niet meer mogelijk. De pijn kan ook samengaan met een stijf gevoel en kan dagelijkse activiteiten flink beïnvloeden.

Oorzaken nekpijn

Nekpijn heeft meestal geen duidelijke oorzaak, omdat het aan verschillende zaken kan liggen. Zo kan het ontstaan door overbelasting, stres, een verkeerde beweging of een verkeerde houding. Daarnaast kan het ook komen door een val of u kunt een spier hebben verrekt.

Nekklachten oefeningen

Bij fysiotherapie Ebbingepoort helpen we u om zo snel mogelijk van uw klachten af te komen. Beweging kan namelijk bijdragen aan het verminderen van pijnklachten. Hiervoor zullen we eerst de ernst van de pijn in kaart brengen en daarna een behandelplan op maat voor u samenstellen. We geven u informatie en advies en helpen u graag samen van uw klachten af te komen.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem contact met ons op!