Maak een afspraak | Tel: 050-3642083

Logo Fysiotherapie Ebbingepoort

Onconet

Als u (zware) behandelingen tegen kanker moet ondergaan, of ondergaan heeft, denkt  u vermoedelijk  niet als eerste aan het  op peil houden van uw conditie. Toch is het zinvol om daar bij stil te staan. Uit onderzoek blijkt namelijk dat het veel voordelen heeft om tijdens de behandeling tegen kanker een speciaal daarvoor ontwikkeld trainingsprogramma te volgen. Veel mensen vinden het fijn om zelf aan de slag te kunnen met het herstel en de mogelijkheid te hebben lotgenoten te ontmoeten.

Voordelen van trainen na afloop van de medische behandeling

Mensen die na afloop van de behandeling tegen kanker bij een speciaal geschoolde fysiotherapeut trainen :

Voordelen van trainen tijdens de medische behandeling:

Mensen die na afloop van de behandeling tegen kanker bij een speciaal geschoolde fysiotherapeut trainen :

Janny Visser is speciaal geschoold voor de behandeling van oncologische clienten. Enerzijds kan dit problematiek op het gebied van spierkracht, vermoeidheid en conditie betreffen, echter ook beperkte beweeglijkheid ten gevolge van radiotherapie kan een groot probleem zijn voor oncologische clienten. Radiotherapie geeft een beschadiging van het weefsel in het bestralingsgebied. Bestralingsschade kan al snel  na de bestraling optreden, maar ook vele maanden tot jaren later.

Bestralingsschade kan de volgende klachten geven:

Met speciale technieken (fascietechnieken, rekkingen en oefentherapie) kunnen wij u ondersteunen bij het optimaliseren van de beweeglijkheid van huid, gewrichten, spieren en andere structuren.

Onze OncoNet therapeut is Janny Visser.

Meer info

Wil je je aanmelden voor onze praktijk?

Aanmelden

Klanten beoordelen ons met een

9.2

meer beoordelingen