Maak een afspraak | Tel: 050-3642083

Logo Fysiotherapie Ebbingepoort

Over Fysiotherapie Ebbingepoort

Over Fysiotherapie Ebbingepoort

Van links naar rechts: Caroline, Janny en Else.

Janny:

Big: 69034467504

Al 35 jaar ben ik werkzaam als fysiotherapeut en al 20 jaar bij Fysiotherapie Ebbingepoort. Wij werken bij Fysiotherapie Ebbingepoort, ook logisch gezien onze locatie, veel met ouderen en mensen met chronische aandoeningen. Een leuke doelgroep waar we veel voor kunnen betekenen. Wij zijn bij veel netwerken aangesloten, dat betekent samenwerken met andere disciplines w.o. de dietiste, de verpleegkundige en de ergotherapeut. Naast fysiotherapeut ben ik ook oedeemfysiotherapeut en meet ik elastische kousen en andere compressiehulpmiddelen aan.  Binnen Valpreventie Groningen (een onderdeel van onze praktijk) geef ik Vallen Verleden Tijd, een valpreventiecursus waarin valtraining (veilig leren vallen op een dikke mat) gecombineerd wordt met balanstraining. Verder heb ik 3 dochters, waarvan 2 al de deur uit zijn en een man. In mijn vrije tijd hou ik mij bezig waar zo velen zich mee bezig houden: boodschappen, boenen en poetsen en een beetje in de tuin werken. In de winter ga ik heel graag een weekje naar de wintersport, skieen vind ik geweldig en zomers gaan wij altijd naar Kroatie, 3 weekjes camperen, ook heerlijk.  Ik werk met veel plezier en hoop dit nog enige tijd te mogen blijven doen met mijn 2 geweldige collega’ s.

Else:

Ik ben inmiddels alweer 15 jaar werkzaam als fysiotherapeut en ruim 14 jaar bij Fysiotherapie de Ebbingepoort. Heel wat jaren heb ik mijn functie hier gecombineerd met een parttime baan in een verpleeghuis. Hierdoor heb ik me in de loop der jaren steeds meer gericht op de ouder wordende mens. Ik ben dan ook sinds een aantal jaren aangesloten bij het Geriatrie Netwerk van Groningen. Verder ben ik aangesloten bij het ClaudicatioNetwerk: hierbij kunnen mensen met ‘etalagebenen’ looptraining bij ons volgen; dit gebeurt grotendeels op de loopband omdat de helling dan verhoogd kan worden, maar we lopen ook weleens in het Noorderplantsoen.
Verder heb ik me gericht op Cervicale Dystonie; dit is een aandoening waarbij spieren in de nek zich zomaar ineens verkrampen, waardoor mensen niet meer goed een bepaalde kant op kunnen draaien.
Sinds 2017 ben ik bevoegd om In Balanstrainingen te geven: één van onze programma’s  binnen “Valpreventie Groningen”
Ik ben woonachtig in het mooie Veenhuizen met mijn vriend en 2 dochters. In mijn vrije tijd sport ik graag (hardlopen, skeeleren) en werk ik ’s zomers graag in de tuin. 

Caroline:

Sinds augustus 2018 ben ik in dienst bij Fysiotherapie Ebbingepoort. Na mijn afstuderen kwam ik hier terecht voor een zomerwaarneming. Dit beviel van beide kanten zo goed, dat ik gebleven ben. U kunt mij op maandag en donderdag in de praktijk vinden. Binnen de opleiding en op stage heb ik de kans gekregen om mij te verdiepen in de meest recente en effectieve behandeling van verschillende (pijn)klachten en chronische aandoeningen bij verschillende doelgroepen. Tijdens het onderzoek en behandelingen vind ik het belangrijk om niet alleen naar het bewegingsapparaat te kijken, maar ook naar de persoon erachter. Op basis hiervan kan er samen een plan van aanpak gemaakt worden gericht op het weer kunnen uitvoeren van uw dagelijkse- en waardevolle activiteiten. Ik ben blij dat ik binnen Fysiotherapie Ebbingeoort een bijdrage kan leveren aan (gezond) ouder wordende mens. Op dit moment richt ik mij voornamelijk op de COPD-groepen. Binnen valpreventie Groningen begeleid ik het  OTAGO valpreventieprogramma. Ik ben woonachtig in Groningen. In mijn vrije tijd ben ik graag met vrienden en familie. Ik vind het heerlijk om samen te koken, spelletjes doen of sporten. Daarnaast ben ik gestart met Salsa, een heerlijke ontspanning!

Wil je je aanmelden voor onze praktijk?

Aanmelden

Klanten beoordelen ons met een

9

meer beoordelingen