Maak een afspraak | Tel: 050-3642083

Logo Fysiotherapie Ebbingepoort

Over Fysiotherapie Ebbingepoort

Over Fysiotherapie Ebbingepoort

Van links naar rechts: Caroline, Janny en Else.

Janny:

Big: 69034467504

Al 35 jaar ben ik werkzaam als fysiotherapeut en al 20 jaar bij Fysiotherapie Ebbingepoort. Wij werken bij Fysiotherapie Ebbingepoort, ook logisch gezien onze locatie, veel met ouderen en mensen met chronische aandoeningen. Een leuke doelgroep waar we veel voor kunnen betekenen. Wij zijn bij veel netwerken aangesloten, dat betekent samenwerken met andere disciplines w.o. de dietiste, de verpleegkundige en de ergotherapeut. Naast fysiotherapeut ben ik ook oedeemfysiotherapeut en meet ik elastische kousen en andere compressiehulpmiddelen aan.  Binnen Valpreventie Groningen (een onderdeel van onze praktijk) geef ik Vallen Verleden Tijd, een valpreventiecursus waarin valtraining (veilig leren vallen op een dikke mat) gecombineerd wordt met balanstraining. Verder heb ik 3 dochters, waarvan 2 al de deur uit zijn en een man. In mijn vrije tijd hou ik mij bezig waar zo velen zich mee bezig houden: boodschappen, boenen en poetsen en een beetje in de tuin werken. In de winter ga ik heel graag een weekje naar de wintersport, skieen vind ik geweldig en zomers gaan wij altijd naar Kroatie, 3 weekjes camperen, ook heerlijk.  Ik werk met veel plezier en hoop dit nog enige tijd te mogen blijven doen met mijn 2 geweldige collega’ s.

Else:

BIG: 39058251704

Ik ben inmiddels alweer 15 jaar werkzaam als fysiotherapeut en ruim 14 jaar bij Fysiotherapie de Ebbingepoort. Heel wat jaren heb ik mijn functie hier gecombineerd met een parttime baan in een verpleeghuis. Hierdoor heb ik me in de loop der jaren steeds meer gericht op de ouder wordende mens. Ik ben dan ook sinds een aantal jaren aangesloten bij het Geriatrie Netwerk van Groningen. Verder ben ik aangesloten bij het ClaudicatioNetwerk: hierbij kunnen mensen met ‘etalagebenen’ looptraining bij ons volgen; dit gebeurt grotendeels op de loopband omdat de helling dan verhoogd kan worden, maar we lopen ook weleens in het Noorderplantsoen.
Verder heb ik me gericht op Cervicale Dystonie; dit is een aandoening waarbij spieren in de nek zich zomaar ineens verkrampen, waardoor mensen niet meer goed een bepaalde kant op kunnen draaien.
Sinds 2017 ben ik bevoegd om In Balanstrainingen te geven: één van onze programma’s  binnen “Valpreventie Groningen”
Ik ben woonachtig in het mooie Veenhuizen met mijn vriend en 2 dochters. In mijn vrije tijd sport ik graag (hardlopen, skeeleren) en werk ik ’s zomers graag in de tuin. 

Carlijn:

BIG: 49926844804

Na een leerzame en leuke stageperiode bij Fysiotherapie Ebbingepoort, kreeg ik de kans om te blijven. Deze kans heb ik met beide handen aangenomen.  Als algemeen fysiotherapeut zie ik verschillende mensen met uiteenlopende klachten. Momenteel werk ik voornamelijk met ouderen. Ik vind het belangrijk om door beweging de kwaliteit van leven van deze groep te behouden of te verbeteren. Onderweg naar een huisbezoek op de fiets, kan ik erg genieten van de reuring van de stad. Naast mijn werk krijg ik energie van een goed potje hockey en dansen. Ik ben altijd te porren voor een gezellig bordspel. Ik heb groene vingers en ben creatief op meerdere vlakken, van meubels stofferen tot houtbewerking.

Wil je je aanmelden voor onze praktijk?

Aanmelden

Klanten beoordelen ons met een

9

meer beoordelingen