Maak een afspraak | Tel: 050-3642083

Logo Fysiotherapie Ebbingepoort

Fysiotherapeut Else

Else de Vries

Uw zorg is onze uitdaging!

else@fysiotherapie-ebbingepoort.nl

BIG: 39058251704

CKR: 302855

Aanwezig op dinsdag, donderdag en vrijdag.

Else:

Ik ben inmiddels alweer 15 jaar werkzaam als fysiotherapeut en ruim 14 jaar bij Fysiotherapie de Ebbingepoort. Heel wat jaren heb ik mijn functie hier gecombineerd met een parttime baan in een verpleeghuis. Hierdoor heb ik me in de loop der jaren steeds meer gericht op de ouder wordende mens. Ik ben dan ook sinds een aantal jaren aangesloten bij het Geriatrie Netwerk van Groningen. Verder ben ik aangesloten bij het ClaudicatioNetwerk: hierbij kunnen mensen met ‘etalagebenen’ looptraining bij ons volgen; dit gebeurt grotendeels op de loopband omdat de helling dan verhoogd kan worden, maar we lopen ook weleens in het Noorderplantsoen.
Verder heb ik me gericht op Cervicale Dystonie; dit is een aandoening waarbij spieren in de nek zich zomaar ineens verkrampen, waardoor mensen niet meer goed een bepaalde kant op kunnen draaien.
Sinds 2017 ben ik bevoegd om In Balanstrainingen te geven: één van onze programma’s  binnen “Valpreventie Groningen”
Ik ben woonachtig in het mooie Veenhuizen met mijn vriend en 2 dochters. In mijn vrije tijd sport ik graag (hardlopen, skeeleren) en werk ik ’s zomers graag in de tuin. 

INFO

Algemeen fysiotherapeut

Netwerken:

Aandachtsgebieden:

Valpreventie:

Wil je je aanmelden voor onze praktijk?

Aanmelden

Klanten beoordelen ons met een

9.2

meer beoordelingen