Denise van der Wal

Home » Over ons » Over Denise

Wat belangrijk is voor u, is belangrijk voor ons!

BIG: 19927412904

CKR: 

Aanwezig op maandag, dinsdagochtend en donderdag.

Denise:

In werk sinds de zomer met veel plezier bij fysiotherapie Ebbingepoort. Als algemeen fysiotherapeut behandel ik mensen met allerlei verschillende klachten. Waar tijdens de opleiding mijn interesse vooral lag bij de complexere problematiek, merk ik dat ik nu de variatie aan klachten erg leuk vind.
Daarnaast haal ik veel voldoening uit het helpen behalen van mensen hun doelen, hoe groot of klein deze doelen ook kunnen zijn.
Tijdens de opleiding kwam ik er niet alleen achter dat lichamelijke klachten veel invloed kunnen hebben op je stemming, maar dat je stemming ook veel invloed kan hebben op de lichamelijke klachten die je ervaart. Aangezien ik nog lang niet uitgeleerd was en dit zo interessant vond, ben ik na mijn opleiding fysiotherapie, psychologie gaan studeren. Van beide studies heb ik veel geleerd en ik vind het leuk om deze kennis nu toe te kunnen passen in de praktijk.
In mijn vrije tijd onderneem ik graag van alles, van wandelen en een terrasje pakken tot het maken van sierraden. Daarnaast hou ik ervan om te sporten. In de zomer vind ik het heerlijk om buiten een workout te doen. In de winter ben ik wat meer in de sportschool te vinden. En als het waait, dan ben ik op het water om te kitesurfen.